Elisabeth Malmgren

Måleri

Persikogatan 160
426 56 Västra Frölunda

Tel.+46 (0) 704 222 474
e post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Länkar:
www.gallerieliza.com
Facebook: https://www.facebook.com/Gallerieliza/
Instagram: https://www.instagram.com/gallerieliza/

Jag har skapat med färg sedan barnsben, och har nog målat på allt som går att måla på och är till största delen självlärd, men efter en kurs i Vedic Art (intuitiv målning) 2014 upptäckte jag ganska snart den stora passionen inför abstrakt konst och sedan 2015 målar jag på heltid i mitt hem där jag har min ateljé. Detta är jag oerhört tacksam över att ha förmånen att få göra.
Målningarna är en process där målningarna formas fram och tillbaka, tillbaka och fram, lager på lager, skrapar, tvättar, tvivlar, slutar, fortsätter igen för att slutligen överge målningen. Detta kan ta tid så därför blir varje målning helt unik.
Mitt arbete utvecklas ständigt genom dagliga experiment i ateljén där jag använder mig av blandtekniker som akryl, akrylmedium, collage, pastell, kol, grafit, tusch. Jag målar både på duk och papper.
Min stil är abstrakt och modern och skiftar i harmoni med livets skiftningar, ibland färgstarkt, ibland mörkt, ibland ljusa dova färger och ibland bara sådär fullkomligt crazy som man ibland kan uppleva sig. Men det allra viktigaste är ändå att alla målningar är ett sant uttryck inifrån mig själv och att jag har kul. Det jag vill förmedla med min konst är innerlighet och den glädje jag känner inom mig, men också ett utrymme för eftertänksamhet.

Hoppas att du också finner inspiration, glädje och nyfikenhet genom mitt arbete.
All kärlek till dig från mig / Elisabeth ❤

  • 1-Happiness
  • 2-oppet-sinne-livets-mitt
  • 3-I-balans-pa-vag
  • 4-Ensamseglaren
  • 5-Frihet
  • 6-Kvinnan-i-blatt