Kansliets telefontid: tisdagar kl 10-12

Elite Hotels

Ska du ställa ut, besöka gallerier, gå på kurs på annan ort eller bara åka på en härlig weekend?

Oavsett syfte med din resa så har Svenska Konstnärsförbundet avtal med Elite Hotels för dig som medlem.

"Elite Hotels erbjuder närmare fyrtio kvalitetshotell centralt belägna i en stor del av Sveriges städer. Att bo på ett av våra hotell kommer ge er kunder en hotellupplevelse utöver det vanliga tack vare vår förstklassiga service och varje hotells egna unika historia och säregna karaktär."

Som medlem i förbundet får du förmånligt pris på ditt boende alla dagar i veckan, och ett extra bra pris på helger och helgdagar.

Såhär bokar du

• Enklast är att boka din vistelse via www.elite.se
  • För att få avtalade rabatter lägger du till SK:s företagskod som du fått via nyhetsbrevet (har du inte företagskoden hör du av dig till Kansliet så får du hjälp). Bokningen garanteras mot ditt kreditkort.
  • Bokar du via webben får du, förutom de redan förmånliga priserna, dessutom en extra rabatt på 50 kr per natt.

Elite Rewards

Du kan även anmäla dig till Elite Hotels förmånliga gästprogram Elite Hotels Rewards. Läs mer här www.elite.se/rewards

Kansliet har telefontid:
tisdagar kl 10-12
Övrig tid: telsvar eller e-post

Följ @svkonst

Facebook - SK